BOARD

REVIEW

азық түлік өнімдерінің өндірісі сэс - азық түлік өнімдерінің технологи…

페이지 정보

작성자 Daniella 작성일24-10-03 16:23 조회532회 댓글0건

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
азық түлік өнімдерінің өндірісі сэс - азық түлік өнімдерінің технологиясы магистратура [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7М07239 7М07239 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (салалар бойынша)". 7M07239/7M07249 "Technology of food products (by industry)". Уметь: Жасай білу. Білім беру бағдарламасының мақсаты Азық-түлік өнімдерін өндіру саласындағы кәсіби қызмет үшін ғылыми-техникалық білімі бар және кәсіби мансап пен тұлғаның. Азық-түлік өнімдерінің технологиясы. Группа образовательных программ b068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі, научная степень: Бакалавриат, профильные предметы: Химия және Биология 6b07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы. 6b07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті Жануарлар мен өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің, қоғамдық тамақтандыру мен.
Азық түлік өнімдерінің өндірісі сэс, азық түлік өнімдерінің технологиясы магистратура
6В07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы. Магистратура-ББ-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы-ҒП ЖҰМЫСҚА ТҰРҒЫЗУ. Магистратура Докторантура Факультеттер және кафедралар 5В – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы». В068 – «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі». Білім беру бағдарламасының мақсаты Азық-түлік өнімдерін өндіру саласындағы кәсіби қызмет үшін ғылыми-техникалық білімі бар және кәсіби мансап пен тұлғаның. 8D07201 –«Тамақ өнімдерінің технологиясы». Білім алу мерзімі – 3 жыл. Біліктілігі философия ғылымдарының докторы, PhD. Білім беру бағдарламасының мақсаты тамақ өнеркәсібі және ғылыми-зерттеу. 6М – «Азық түлік өнімдерінің технологиясы. Магистратура; 5В Азық-түлік өнімдерінің мамандығы келесі білім бағдарламаларын қарастырады: Арнайы бағыттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы. Осы білім беру. 6b07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы Алматы технологиялық университеті (АТУ) 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университеті. Магистратура Білім беру бағдарламалары. 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы. 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру. Техника мен технологияны жетілдіру, азық-түлік кәсіпорындарындағы өнімнің сапасы мен шығуын арттыру үшін ғылыми зерттеулер. Азық-түлік өнімдерінің тауартану саласындағы білімді қалыптастыру: тауартанудың теориялық негіздері. Азық-түлік тауарларының сапасын бағалау әдістері.





әлихан бөкейханов қалай қайтыс болды, әлихан бөкейханов туралы пікірлер неліктен қолыңыздағы мұзды армандайсыз абай құнанбаев тақпақтары оңай, абай құнанбаев тақпақтары күз жены пророка мухаммада имена туған жылы бойынша жұлдыз жорамалының сәйкестігі кестесі оқыту әдістері дегеніміз не, тиімді оқыту әдістері тарихи деректің позитивистік концепциясы, тарихи үдерісті кезеңдері
явление смотреть онлайн 2011
жобаны жоспарлау және құрастыру 6 сынып музыка
үйде оқитын оқушыға түсінік хат
nazir habibow - däli dunya
ядерная физика специальность
получение земли под ижс
педагогикалық қарым қатынас мәдениеті
голосовой казахско-русский переводчик
залоговое авто каспий банка шымкент

.
==============================================================

~~~~~ мерез ауруының қоздырғышы ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/host/home1/rukids/html/data/session) in Unknown on line 0